Aanvraag SpeelgoedbankAanvraag voor de speelgoedbank kan via de volgende instanties:

Voedselbank
Stichting Leergeld (kindpakket)
Vluchtelingenwerk
Bewindvoering/Schuldhulpverlening
Jeugd/Dorpenteam Achtkarspelen
Hulpverleningsinstanties (met toewijzingsformulier)                    

LET OP: De speelgoedbank werkt momenteel met een reserveringssysteem. Met dit systeem kunt u een afspraak inplannen voor de uitgifte van de speelgoedbank. U kunt zich als gebruiker registreren. Via de volgende link: https://www.supersaas.nl/schedule/speelgoedbankopstelten/Speelgoedbank  Een reservering maken kan weer vanaf 4 september i.v.m. de zomervakantie.


Dit werkt als volgt:

Via voedselbank:

Heeft u een voedselbank pas? Dan kunt u een afspraak reserveren voor een eerstvolgende uitgifte, samen met uw kind(eren), langskomen om uw kinderen in te schrijven. U dient wel uw voedselbankpas en een ID bewijs mee te nemen.


Stichting Leergeld (kindpakket)

U kunt een aanvraag doen bij St. Leergeld. Is deze aanvraag goedgekeurd, dan kunt u een afspraak reserveren bij de eerstvolgende uitgifte, samen met uw kind(eren), langskomen om u in te schrijven. U dient wel de brief en ID bewijs mee te nemen. 
Informatie over Stichting Leergeld Friesland Oost: https://www.leergeld.nl/frieslandoost/


Overige hulpverleningsinstanties:

U kunt samen met uw hulpverlener/instantie een toewijzingsformulier downloaden en invullen. Nu kunt u een afspraak reserveren en bij een eerstvolgende uitgifte kunt u, samen met uw kinderen, langskomen. U dient wel het toewijzingsformulier en ID bewijs mee te nemen.

/Images/Userfiles/files/Toewijzingsformulier-Speelgoedbank Op Stelten 2021.pdf

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.